Betaalmethodes

Heeft Shirtmeister een beveiligde betaalomgeving?

Ja; al onze betalingen lopen via de veilige betaalomgeving van Mollie Payments. Hiermee voldoen we aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen die zijn opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Daarnaast betaal je via Mollie snel én op verschillende manieren. In het antwoord op de volgende vragen lees je hier meer over.

Betaalmogelijkheden

Kan ik mijn product(en) achteraf betalen?

Ja; via de betaaloptie Klarna bieden we je de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen. Hoe dit werkt? Selecteer ‘achteraf betalen met Klarna’ tijdens het bestelproces. Heb je het pakket ontvangen en besluit je het te houden, dan betaal je de rekening die je van Klarna ontvangt.
Let op: Je hebt hiervoor wel een geverifieerd account op Klarna nodig!

Op welke manieren kan ik nog meer betalen?

Naast iDEAL en Klarna (achteraf betalen) kun je bij ons ook betalen via Creditcard (MasterCard, Maestro, American Express en Visa), Bancontact. Natuurlijk accepteren we ook handmatige overboekingen of eeb betaling via Sofort banking. 

Facturen

Kan ik een factuur ontvangen voor mijn administratie?

Jazeker; nadat we de zending verstuurd hebben ontvang je automatisch een factuur van ons.

Ik heb mijn factuur niet ontvangen of de factuur klopt niet. Wat moet ik doen?

Heb je geen factuur gekregen of klopt er iets niet? Neem dan contact met ons op, wij zoeken graag uit wat er mis is gegaan. Eventuele fouten lossen we uiteraard zo snel mogelijk voor je op.

Terugbetalingen

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Als je je bestelling herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van de manier waarop je betaald hebt.

Scroll naar boven