FAQ

Staat uw vraag er niet tussen?

FAQ

Veelgestelde vragen

We kunnen het zo interessant maken als wij willen, maar uiteindelijk maken wij gewoon gebruik van hete lucht. De kunst zit hem in het verdelen van deze hete lucht. De gaten in de bodysuit zijn extreem nauwkeurig geplaatst zodat ze de warmte egaal verspreiden. Dit zorgt ervoor dat jouw shirt egaal glad én droog wordt.

Let op! Gebruik geen scherpe of schurende reinigingsmiddelen of reinigingspads om het apparaat schoon te maken. Deze kunnen de oppervlakken beschadigen. Koppel het apparaat altijd los voordat u het schoonmaakt. Veeg eventueel vuil van het apparaat en de accessoires (inclusief de opblaasbare body) met een vochtige doek en indien nodig een beetje mild reinigingsmiddel. Laat alle onderdelen volledig drogen voordat u ze opbergt.

De Shirtmeister® gebruiksklaar maken is heel eenvoudig. Bekijk de instructievideo óf volg onderstaande stappen:

  1. Steek het Shirtmeister®-apparaat door de bovenkant van de opblaasbare body.
  2. Vouw de zijkanten van het Shirtmeister®-apparaat open in de opblaasbare body.
  3. Span de touwtjes van de body aan totdat deze vastzit op de Shirtmeister®. Het is belangrijk dat het snoer in de rand (A) valt. Hang de haak aan een rek, dichtbij een stopcontact. Zorg ervoor dat de (opgeblazen) body vrij kan hangen.

Je kunt de handleiding hier downloaden. Lees voor gebruik de handleiding aandachtig door.

Lees deze handleiding aandachtig door vóór gebruik! Wanneer de gebruiksaanwijzingen worden opgevolgd is de Shirtmeister® uitermate veilig in gebruik. De veiligheidsvoorschriften vind je terug in de handleiding.

De Shirtmeister® wordt geleverd in een compacte reistas, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

  1. Voeg product toe aan winkelwagen
  2. Vul uw NAW gegevens in
  3. Kies de gewenste betaaloptie
  4. Betaal de bestelling en ontvang een bevestiging via de mail

Reviews worden verzameld via Trustpilot. Er kunnen alleen reviews geplaatst worden door mensen die daadwerkelijk een aankoop gedaan hebben. Klik hier voor een guideline voor reviews van Trustpilot. 

Als je overhemd rechtstreeks uit de wasmachine komt. Wanneer je je overhemd laat opdrogen in de wasmachine ontstaan er allemaal plooien in het hemd die de Shirtmeister er niet gemakkelijk uit kan strijken. 

Scroll naar boven