Hoe werkt de shirtmeister?

Onze Shirtmeister® biedt twee instellingen. Kies voor alledaagse overhemden of T-shirts de stand van 10 minuten (-) . Voor dikkere truien, overhemden en jassen adviseren we de stand van 14 minuten (=) . Om het beste resultaat te behalen, is het aan te raden je kleding vochtig te maken voordat je het op de Shirtmeister® plaatst. Hierdoor krijg je je kleding het meest gladgestreken. Haal je overhemd direct uit de wasmachine, hang het op de Shirtmeister®, activeer het apparaat en gebruik de tussentijd om rustig te ontbijten of te douchen. Als je na 10 minuten terugkomt, is je overhemd droog en keurig gestreken. Op deze pagina vertellen we je wat meer over hoe de Shirtmeister®werkt met behulp van een stappenplan, geven we je 8 ultieme tips + foto’s voor optimaal gebruik van Shirtmeister® en laten we middels een video nog een keer de werking van het apparaat zien. Shirtmeister®jij met ons mee?

Heeft u vragen of opmerkingen over de Shirtmeister? Tips waarmee we kunnen verbeteren of misschien twijfelt u nog of u de Shirtmeister goed gebruikt? Twijfel dan niet en mail ons customer hapiness team via info@shirtmeister.com 

U mag ook altijd foto’s of zelfs een video tijdens het gebruik mee sturen. Dan kunnen we u wellicht sneller helpen met uw vraag.

10 Extra tips voor optimaal gebruik van de shirtmeister

Beweeg over de tegeltjes om de afbeeldingen te bekijken

Tip 1:

Zorg ervoor dat de kraag van je overhemd altijd omhoog staat als de Shirtmeister aan staat. Zo word deze ook mee gestreken.

Tip 2:

Je kunt ook een natte jas drogen aan de Shirtmeister. Zorg er dan wel voor dat de rits tot halverwege open blijft.

Tip 3:

Als de Shirtmeister een aantal seconde aanstaat is het goed om de bodyzak van onder wat omlaag te trekken. Hierdoor wordt de warme lucht goed over de hele zak verspreidt.

Tip 4:

Zorg dat de kraag van de bodyzak in de rand vastgemaakt word. Dit is belangrijk zodat de warme lucht goed in de zak terecht komt.

Tip 5:

Om de luchtstroom te bevorderen strijk je langs de bodyzak omhoog. Je begint bij de romp langs de oksels tot aan de mouwen. Hierdoor komt de warme lucht ook goed bij de schouders en de hals.

Tip 6:

Het is belangrijk dat de kabel buiten het kledingstuk hangt en niet tussen het kledingstuk en de bodyzak in. Anders kun je alsnog vervelende kreukels blijven zien.

Tip 7:

De Shirtmeister werkt optimaal als het kledingstuk vochtig is. Dus als het kledingstuk niet rechtstreeks uit de wasmachine komt kun je het altijd even vochtig sproeien

Tip 8:

Het klittenbandje wat aan de haak vast zit zorgt ervoor dat de Shirtmeister in alle richtingen opgehangen kan worden.

Tip 9:

Aan de Shirtmeister kun je ook T-shirts, truien en polo's drogen door ze op dezelfde manier op te hangen als aan een kledinghanger.

Tip 10:

Door de knoopjes om en om te sluiten krijg je een nog beter resultaat. Dit kost wel meer moeite.

Nog vragen?

Bekijk dan hier een korte instrcutie video waarin we nog een keertje uitleg geven over hoe je de Shirtmeister moet gebruiken. Voor andere vragen of opmerking kunt u altijd telefonisch contact opnemen +31 (0) 492 50 98 26

Rolf
15-11-2023
Lees verder
Top apparaat, doet exact wat het moet doen. Prijs past bij product, levering is snel, duidelijke formulieren erbij mocht je hem terug willen sturen maar ik wil hem niet meer kwijt!!
Marina
16-11-2023
Lees verder
Wij hebben de shirtmeister sinds kort in huis. Het overhemd waar we de werking op getest hebben, is een overhemd dat erg gekreukeld uit de was komt. Na gebruik van de shirtmeister was hij niet helemaal kreukvrij, maar wat een verschil. We hebben hier contact over opgenomen om te horen wat we wellicht verkeerd deden. We werden telefonisch goed geholpen. En met de tips die we kregen gaan we aan de slag. De eerste indruk is geweldig.
Floris
6-11-2023
Lees verder
Enorm snelle service en de perfecte oplossing voor een young professional zoals ik! Ik kan de Shirtmeister dagelijks gebruiken als ik ondertussen bezig ben met andere dingen!
Vorige
Volgende
Scroll naar boven