Ik ga op reis en ik neem mee? Mijn shirtmeister

Leuk om een persoonlijk verhaal van een tevreden klant te ontvangen. We delen het verhaal van Frederieke (32) graag met jullie.
Frederieke heeft de Shirtmeister meegenomen naar een zakelijke beurs en is erg tevreden zoals je hier kunt lezen. Ik ga op reis en neem mee? Mijn Shirtmeister

Maandagochtend

Op een maandagochtend kwam mijn baas naar mij toe en zei; ‘’wij staan in januari 2024 op de Ambiente (een beurs) in Frankfurt’’. Leuk! Maar nu ?
Ik zit, één nog zonder pak, en twee ik zie mezelf niet elke ochtend even mijn overhemd in de hotelkamer strijken.
Nu bleek dat het vinden van een pak moeilijker zou worden dan het bestellen van een Shirtmeister die de volgende dag al in huis was

Jong professional

Als jong professional moet ik eerlijk bekennen dat ik bijna nooit strijk. Het neemt veel tijd in beslag en ik vind dat het ook nog te veel moeite kost.
Ik kijk er vaak (elke zondag) tegenop en stel het dan ook het liefst elke week weer uit. En hoe tegenstrijdig ook, toch vind ik het belangrijk om er representatief en verzorgd uit te zien.
Zowel persoonlijk als professioneel. De Shirtmeister is daarom een super oplossing; ik bespaar tijd en het kost mij heel weinig moeite.
Nu ik mijn pak toch uiteindelijk gevonden heb, pak ik mijn Shirtmeister in en op naar de Ambiente!

Goede voorbereiding

Voor mijn aankomst in Frankfurt had ik de avond ervóór mijn overhemden in de wasmachine gewassen op de expres-modus en vervolgens nat met de Shirtmeister laten drogen en strijken.
Zo kon ik in de tussentijd mijn koffer alvast verder inpakken en het begin van een nieuwe aflevering van SUITS kijken.
Op deze wijze heb ik mijn 3 overhemden om en om kunnen drogen en bijna zo goed als kreukelvrij gestreken in de koffer gevouwen.

En dan is het zo ver

D-Day: Vrijdag 26 januari is het zo ver, de eerste dag van de beurs is aangebroken. Ik sta op, ik neem mijn douche en vervolgens haal ik mijn overhemd en Shirtmeister uit de hotelkast.
Oh, alleen even nadenken. Er is geen stopcontact dicht bij de kledingkast. Na een korte kamerinspectie vond ik een stopcontact in de badkamer waar ik mijn Shirtmeister makkelijk aan de deurklink kon ophangen.
Mijn overhemd gaat er om heen, ik spuit even de plekjes nat waarvan ik vind dat deze net iets gladder mogen worden, en vervolgens druk ik de knop van 10 minuten in.
Ik loop even weg voor een lekkere kop koffie waarmee ik op mijn gemak het laatste nieuws op Nu.nl lees voordat ik beneden wordt verwacht.

15 minuten later

15 minuten later, loop ik weer de badkamer in om mijn overhemd aan te trekken en de deur van de hotelkamer achter mij dicht te trekken.
Ready to go and ready to rock and roll!
Eenmaal op de beurs, stond ik zelfverzekerd op de stand om het bedrijf te vertegenwoordigen en potentiële klanten aan te spreken.

Mijn conclusie: Ik ga op reis en neem mee? Mijn Shirtmeister

Kortom, de Shirtmeister is makkelijk te vervoeren en komt goed van pas voor zowel de voorbereiding vóór de reis als wel tijdens de zakenreis.
Hoewel het nog wel een kleine uitdaging kan zijn om de juiste ophangplek met een stopcontact in een hotelkamer te vinden,
maakt de haak van de Shirtmeister het wel gemakkelijker om deze aan een deurklink, deurhanger of kledingkast bij een stopcontact op te hangen.
Maar ik krijg er extra vrije tijd voor terug die ik weer anders kan indelen en hoef ik niet te worstelen om een strijkplank en strijkijzer te pakken,
de strijkplank uit te klappen, te wachten tot het strijkijzer warm genoeg is om uiteindelijk nog een arm work-out te doen.

Now I can wave hello to my newest travel friend.

Met kreukvrije groet ~ Frederieke

Scroll naar boven