Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn een Nederlands bedrijf met tientallen jaren ervaring in de strijkbranche als fabrikant van strijkplanken en strijkplankovertrekken. We hebben met onze innovatiekracht een strijkplankhoes naar het volgend niveau weten te tillen met de door ons gepatenteerde Airpro technologie. Echter merken we dat strijken steeds minder populair wordt en de consument vaker op zoek gaat naar alternatieven om toch gestreken voor de dag te komen zonder de moeite van het strijken. 

Zo ontstond er de Shirtmeister®. Met onze innovatie kracht en kennis van de strijkmarkt kwamen we op het idee om de consument hetzelfde resultaat te geven als bij het strijken maar met meer gemak. Kort, krachtig en tijdbesparend! Geniet dagelijks van je gestreken shirts door de Shirtmeister®

De missie van Shirtmeister®

Het creëren van innovatieve tools en producten die geen moeite of tijd vereisen van de gebruiker. Zo hou je tijd over om leuke dingen te doen terwijl de Shirtmeister® jouw strijktaken opknapt. “Say goodbye to wrinkled shirts and hello to your new best friend!” 

De customer journey

Wij willen de bezoeker laten kennismaken met de meest innovatieve en luxe strijkhulp – de Shirtmeister® – die ervoor zorgt dat jij er elke dag keurig uitziet. Het mooiste van alles is dat jij er geen moeite voor hoeft te doen, de Shirtmeister® doet het harde werk! Zo straal jij pure klasse uit én heb je tijd over voor de leuke dingen.

Premium kwaliteit

Shirtmeister® staat voor premium kwaliteit met een luxe uitstraling. Maak jij indruk op je vrienden met een perfect gestreken overhemd? Het is algemeen bekend dat een gekreukt overhemd hoog in het lijstje staat met absolute afknappers of dit nou op solicitatie, date of buitenshuis is. Met de Shirtmeister® zorg je ervoor dat je er dagelijks strak uitziet en een onvergetelijke indruk maakt.

Waarom Shirtmeister®?

Tegenwoordig heeft iedereen steeds minder tijd. Je kent het wel; van de ene (Teams-)meeting naar de andere, daarna sporten (want wij willen natuurlijk gezond blijven) en het liefst hebben wij ook nog een sociaal leven. Wij gaan graag met de tijd mee. Vandaar de Shirtmeister®, want wat is er nu makkelijker dan een product dat automatisch je overhemden droogt en strijkt? Jij krijgt er niet alleen een gestreken overhemd voor terug zonder moeite, maar ook weer wat tijd voor jezelf. Na een lang en intensief proces van testen hebben wij de Shirtmeister® zo geoptimaliseerd dat jij overal kan genieten van een strak gestreken hemd. Met een hoop gemak, zit jij dagelijks strak in je pak. En ga je vaak op pad? De Shirtmeister® komt in zijn eigen reistas die met gemak in je rugzak of koffer past. Ideaal voor op reis!

Meer over Shirtmeister®

Nog steeds niet overtuigd? Lees dan snel deze quote: ‘mensen kopen wat ze gelukkig maakt, maar wat maakt jou gelukkiger dan meer vrije tijd?’ Daarom zijn wij bij Shirtmeister® zo trots dat we mensen kunnen geven wat ze echt gelukkig maakt: vrije tijd! Je houd tijd over om goed te ontbijten, langer te slapen, de trein te halen of net wat eerder op dat leuke feestje aan te komen.

Een apparaat uitgerust met technologie

Over shirtmeister

Tegenwoordig heeft iedereen steeds minder tijd. Je kent het wel; van de ene (Teams-)meeting naar de andere, daarna sporten (want wij willen natuurlijk gezond blijven) en het liefst hebben wij ook nog een sociaal leven. Wij gaan graag met de tijd mee. Daarom ontwierpen wij de Shirtmeister®, want wat is er nu makkelijker dan een product dat automatisch je overhemden droogt en strijkt? Jij krijgt er niet alleen een gestreken overhemd voor terug, maar ook weer wat tijd voor jezelf. Na een lang en intensief proces van testen hebben wij de Shirtmeister® zo geoptimaliseerd dat jij overal kan genieten van een strak gestreken hemd.
Met een hoop gemak, zit jij dagelijks strak in je pak.

“Onze missie is het creëren van innovatieve tools en producten, die bijna geen moeite of tijd van de gebruiker vereisen”

Shirtmeister

Droogt & strijkt jouw shirt in slechts 10 minuten

Ontspan en zie er
tegelijkertijd geweldig uit!

Zeg vaarwel tegen gekreukte overhemden, hallo tegen je nieuwe beste vriend! Zie er altijd tip top uit met de Shirtmeister® aan jouw zijde.

Scroll naar boven