goodbye to wrinkled shirts,
hello to your new best friend!

De kracht van Shirtmeister®

Kwaliteit

De Shirtmeister® heeft tijdens zijn ontwikkeling vele tests ondergaan om de betrouwbaarheid te garanderen. Voor iedereen die hoge eisen stelt en veel ongestreken shirts heeft.

Gebruiksgemak

Strijken is natuurlijk niet de makkelijkste klus. Elk kledingstuk vereist een andere aanpak en bij de minst verkeerde beweging strijk je de vouwen er juist weer in. Maar dat is verleden tijd met de Shirtmeister®, hij is zeer eenvoudig in gebruik. 

Tijdbesparend

Wij begrijpen dat er veel dingen zijn die je liever doet dan jouw overhemd strijken. De Shirtmeister® is uitgerust met technologie die niet alleen je shirt strijkt, maar tegelijkertijd ook droogt. Zo blijft er meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven.

Smart Design

Onze Shirtmeister® is in Nederland ontworpen. Wij staan ​​voor duurzame, praktische producten die opvallen door hun gebruiksvriendelijkheid en uitstraling.

Shirtmeister®

Zeg vaarwel tegen gekreukte overhemden

Zeg vaarwel tegen gekreukte overhemden, hallo tegen je nieuwe beste vriend! Zie er altijd tip top uit met de Shirtmeister® aan jouw zijde.

Wist je dat?

De Shirtmeister vanzelf stopt na 10 of 14 minuten

Lees meer

Wist je dat?

Je met de Shirtmeister ook een jas of vest kunt drogen na een regenachtige dag

Lees meer

Wist je dat?

De Shirtmeister het allerbeste werkt als het shirt of overhemd vochtig is. Sproei het kledingstuk daarom altijd een beetje vochtig voordat je de Shirtmeister aanzet.

Lees meer
Vorige slide
Volgende slide
Scroll naar boven