Wat is de Shirtmeister?

De Shirtmeister® is een strijkrobot die jouw overhemd strijkt en droogt binnen 10 of 14 min. Dit is afhankelijk van de dikte van de stof van je overhemd.
Het grote voordeel van de Shirtmeister® is dat je zelf binnen 20 seconden je overhemd over de Shirtmeister® kunt installeren en de Shirtmeister® kunt aanzetten. Wanneer de Shirtmeister® aan het werk is kun je zelf iets anders doen zoals ontbijten of je favoriete serie verder kijken. Eenmaal klaar zal de Shirtmeister® vanzelf uit gaan en de warme lucht verdwijnt dan ook uit de zak. Als resultaat heb je dan een geheel gestreken en gedroogd overhemd die je gelijk aan kunt doen. 

De Shirtmeister® is je nieuwe beste vriend!

De Meistervideo

Extra Tips

Twee knoppen

De Shirtmeister heeft twee knoppen. Een voor 10 min en een voor 14 min. Beide standen stoppen na 10 of 14 minuten dus tussendoor kun je gerust iets anders doen zonder op de tijd te hoeven letten. 

Extra gemak

Je hoeft maar één knoopje te sluiten van je overhemd. Door de handige tools is het alleen nodig om het bovenste knoopje dicht te maken bij bevestiging. Dit zorgt voor extra gemak ofwel minder gedoe bij het opzetten of afhalen van je overhemd.

Zorg voor een vochtig overhemd

Zorg er altijd voor dat je overhemd wat vochtig is. De manier om plooien weg te halen wordt altijd gedaan door eerst de plek wat vochtig te maken en daarna droog te strijken. Daarom is het ideaal om je overhemd over de Shirtmeister te hangen als deze net uit de wasmachine komt. Maar je kunt een droog shirt natuurlijk ook gewoon wat vochtig maken met wat water. PS Een simpel sproeiflesje is hier ideaal voor.

Wat kan Shirtmeister nog meer?

Je overhemd is niet het enige wat de Shirtmeister aan kan. Ook T-shirts en Polo’s kan de Shirtmeister strijken en drogen. Nog handiger, Shirtmeister kan zelfs je jas opdrogen nadat deze goed natgeregend is. Ideaal dus!

Scroll naar boven